Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Στους ρυθμούς του Zumba Fitness ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου


Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου και το Τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας διοργάνωσαν μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις Zumpathon σε πανελλαδικό επίπεδο, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μια φαντασμαγορική βραδιά, το Σάββατο 26 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Όλοι οι «φίλοι» του Zumba, δηλαδή του σύγχρονου είδους γυμναστικής και χορού, που συνδυάζει χορογραφίες latin, bellydance, bollywood, tango, hip  - hop με αεροβική γυμναστική, είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν με τις χορογραφίες των εισηγητών – instructors του zumba fitness, που εκτός από την εθελοντική τους συμμετοχή και την παρουσίαση του χορευτικού προγράμματος,  βοήθησαν αμέριστα στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Το σημαντικότερο που  πρέπει να τονιστεί, είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός της εκδήλωσης: τα έσοδα από αυτόν τον μαραθώνιο χορού που είχε διάρκεια πάνω από τρεις ώρες, διατέθηκαν απευθείας στην εθελοντική ομάδα «Όμιλος Φίλων Αναστασίας (Ο.Φ.Α.)» η οποία αναπτύσσει δράση για τα ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης, χαιρέτησε τη διοργάνωση συγχαίροντας τους συντελεστές αλλά και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, θέλοντας να συνεισφέρουν στο φιλανθρωπικό σκοπό του μαραθώνιου zumba. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα μαζικού αθλητισμού κ. Αστέριος Γκούμας, ενώ τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κ. Αχιλλέας Μουρατίδης.
Η Πρόεδρος του Ο.Φ.Α. (www.ofa.kids.com) κ. Ελένη Καλαμπίδου, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχία του σκοπού της εκδήλωσης, για την ηθική και υλική συμπαράσταση στο δύσκολο έργο του συλλόγου και των εθελοντών μελών που εκπροσωπεί.
Στο τέλος του χορευτικού μαραθώνιου, ευχαριστήριες επιστολές μοιράστηκαν σε όλους τους εισηγητές – Zumba instructors, με ιδιαίτερα ευχαριστήρια και συγχαρητήρια στη αρχική εμπνεύστρια κ. Βούλα Τουρπουζίδου, Πτυχιούχο Τμήματος Φυσικής Αγωγής και εργαζόμενη στα δημοτικά μας γυμναστήρια, η οποία δούλεψε σκληρά για την επιτυχία της διοργάνωσης.
Το 2ο Zumpathon, στον οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 500 αθλούμενοι, ολοκληρώθηκε αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συνεχίζοντας την προσπάθεια για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της πόλης μας – μετά και την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης – ανανεώνει το ραντεβού του για τον επόμενο μαραθώνιο χορού και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να στείλουν μέσα από την άθληση το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου