Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Θεατρική Παράσταση Με Φιλανθρωπικό Σκοπό


Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης που απαιτούν οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης διοργανώνει φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για την ενίσχυση και συμπαράσταση άπορων οικογενειών του δήμου.

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου παρουσιάζει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) το έργο «Ποια Ελένη;» των Ρέππα – Παπαθανασίου, κάνοντας έκκληση στο κόσμο που θα προσέλθει για να παρακολουθήσει την παράσταση, αντί για εισιτήριο να προσφέρει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα που θα προσφερθούν αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρωθούν σε χώρους υποδοχής στην είσοδο του θεάτρου και στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες, μετά από υπόδειξη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου. Στόχος της πρωτοβουλίας, η οποία δεν έχει μόνο πολιτιστική αλλά κυρίως κοινωνική υπόσταση, είναι η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και η ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε μια περίοδο που οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης είναι δραματικές για εκατοντάδες συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου