Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Δέματα Αγάπης Για Τους Άπορους Δημότες


Ενόψει των Χριστουγέννων ο  Δήμος Κορδελιού Ευόσμου  προσφέρει δέματα αγάπης  σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.
Όσοι από τους συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση  με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορούν να απευθύνονται στο  ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, στην συμβολή των οδών Μαβίλη και  Πυθαγόρα  (ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΚΑ ΕΥΟΣΜΟΥ) , καθημερινά από τις  8 π.μ έως 4 μ.μ,  έως τις 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012.
Δικαιούχοι των δεμάτων αγάπης που θα διανεμηθούν είναι  άνεργοι, άποροι, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία, μοναχικοί, ηλικιωμένοι. Για όλους τους δικαιούχους θα ισχύσουν εισοδηματικά κριτήρια.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1)   Αίτηση ενδιαφερόμενου
2)  Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
3) Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού Σημειώματος εφορίας για το έτος 2011 ή Υπεύθυνη Δήλωση περί μη υποβολής φορολογικής δήλωσης θεωρημένη από την εφορία
4)   Απόδειξη κατοικίας (Λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ ή μισθωτήριο συμβόλαιο) στο όνομα του δικαιούχου
5)   Φωτοτυπία δελτίου ανεργίας
6)  Για περιπτώσεις ΑμΕΑ,  απόφαση επιτροπής

Τα παραπάνω δικαιολογητικά είναι υποχρεωτικά για όλους τους ενήλικες που διαμένουν στο ίδιο σπίτι.
Η παραλαβή των δεμάτων για τους δικαιούχους θα γίνεται επίσης από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης τις ημέρες: Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου από τις 8 π.μ έως 4 π.μ
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε  στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης τηλέφωνο   2310558505 – 2310558506.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου