Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Δώρο Υγείας σε 200 Τσιγγανόπουλα

Για 4η Χρονιά 20 Γιατροί κοντά στα παιδιά των ΡΟΜΑ


Χριστουγεννιάτικο δώρο « ΥΓΕΙΑΣ» στα Τσιγγανόπουλα του Δενδοποτάμου θα χαρίσει  για 4η χρονιά  η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρία  & Προαγωγής Υγείας Βορείου Ελλάδος, με τη συνεργασία του Δήμου  Κορδελιού Ευόσμου και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 12.00 μμ έως τις 5.00 μμ.

Συγκεκριμένα οι  γιατροί θα επισκεφθούν τον Δενδροπόταμο και στον υπόγειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου θα εξετάσουν, θα εμβολιάσουν, θα συμβουλεύσουν 200 Τσιγγανόπουλα και θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό , παιγνίδια και δώρα σε μια προσπάθεια προαγωγής της υγείας σ αυτήν την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα.

Παιδίατροι, Οφθαλμίατροι, Οδοντίατροι, Νοσηλεύτριες και Μαίες, με επικεφαλής την Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας  Κοινωνικής Παιδιατρικής  και Προαγωγής Υγείας κ. Σοφία Καραγιαννοπούλου θα μετατρέψουν και φέτος την αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου - σε πολυιατρείο παρέχοντας κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια στα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΩΡΕΑ των εμβολίων για ηπατίτιδα,  μηνιγγίτιδα, ιλαρά και  ανεμοβλογιά,  θα γίνει φέτος από ΔΣ της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών, την οποία ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ το ΔΣ της η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρία  & Προαγωγής Υγείας Βορείου Ελλάδος.

Ο Δήμαρχος  Στάθης Λαφαζανίδης  συγχαίρει  όλους τους γιατρούς που ανταποκρίνονται για 4η χρονιά  στην προσπάθεια βελτίωσης της υγείας και της ποιότητας ζωής των παιδιών των ΡΟΜΑ, τονίζοντας ότι η συνεργασία, ο εθελοντισμός  και η κοινωνική αλληλεγγύη στις μέρες μας είναι  πολύτιμη για όποιον χρειάζεται τη βοήθειά μας.
Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συμμετέχει στηρίζοντας το  έργο του Συνδημότη μας Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα και της Μητροπόλεως Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως.


Για κάθε πληροφορία :Τηλ. επικοινωνίας 6944792550
Πρόεδρος κ. Σοφία Καραγιαννοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου