Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση Για Τη Δωρεά Οργάνων Σώματος


Ο Σύνδεσμος Γυναικών Θεσσαλονίκης - Μακεδονίας «Εν Αθήναις» με την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης θα πραγματοποιήσει μεγάλη εκδήλωση με θέμα «ΔΙΝΩ ΖΩΗ - ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2012, Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων στις 7.00μμ στο κινηματοθέατρο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Εθνικής Αμύνης 1) πλησίον Στρατιωτικής Λέσχης Φρουράς Θεσσαλονίκης.

«Στόχος της εκδήλωσης μας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την αξία αλλά και την κοινωνική ανάγκη της Δωρεάς Οργάνων Σώματος, η οποία μέσω της Μεταμόσχευσης χαρίζει ζωή σε χιλιάδες πάσχοντες συνανθρώπους μας» δήλωσε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας εν Αθήναις κ. Καίτη Γάκη Καψή.
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται: Παρουσίαση του Βιβλίου «ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ» της ιατρού κ. Ελευθερίας Κρικέλη εκδόσεων GEMA από την Δημοσιογράφο Βουλευτή Β' Αθηνών της ΝΔ κ. Σοφία Βούλτεψη.
Ομιλία με θέμα « Ταξίδι στο μαγικό κόσμο των Μεταμοσχεύσεων» από τον Δρ. Δημήτριο Γάκη, Χειρουργό Μεταμοσχεύσεων, Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης
ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΩΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ «ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ».
ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ:
Θεόδωρος Δαρδαβέσης
Αν. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ -Πρόεδρος Ένωσης Δωρητών Οργάνων Σώματος Ανθρώπου - E.Δ.Ο.Σ.Α
Λίτσα Αγγελίδου Πατρίκη Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων του Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας
Η ΣΟΦΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ θα ερμηνεύει τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκη και του Μίκη Θεοδωράκη. Στο πιάνο ο Σάκης Κοντονικόλας

Συντονισμός - Παρουσίαση από τη Γενική Γραμματέα του Συνδέσμου Δημοσιογράφο -Συγγραφέα Νίκη Σ. Στρατηλάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου