Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Στην ΠΕΔ θα κατατεθεί σήμερα το ψήφισμα της συνεδρίασης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με θέμα «Αντιστοίχηση μισθών και τιμών»

Στην  ΠΕΔ θα κατατεθεί σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου το ψήφισμα στο οποίο κατέληξαν οι προσκεκλημένοι φορείς που συμμετείχαν στις δύο συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η πρώτη 5.12.2011 και η δεύτερη 6.2.2012, με θέμα «Αντιστοίχηση μισθών και τιμών» και με αίτημα τη «Μείωση των τιμών των ειδών διατροφής και των τιμολογίων των ΔΕΚΟ» στο Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου.
Πριν από τις δύο συσκέψεις είχε προηγηθεί επιστολή του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθη Λαφαζανίδη στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
Οι  συμμετέχοντες  περιέγραψαν την τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολίτες,  συνεχάρησαν τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου για  την αναγκαιότητα και την χρησιμότητα της πρωτοβουλίας για την ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ και ειδικότερα  του αιτήματος για την μείωση των τιμών στα είδη διατροφής και των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, σχολίασαν αρνητικά την απουσία των υπολοίπων προσκεκλημένων Φορέων και κατέληξαν στο κάτωθι ψήφισμα το οποίο θα κατατεθεί σήμερα προς ψήφιση στην ΠΕΔ και την Πέμπτη στην ΚΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου