Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«2ο Zumpathon» Μαραθώνιος Γυμναστικής και χορού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου και το Τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνουν μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις Zumpathon σε πανελλαδικό επίπεδο, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε επαφή με το σύγχρονο είδος γυμναστικής και χορού που συνδυάζει χορογραφίες latin, bellydance, bollywood, tango, hip  - hop με αεροβική γυμναστική.

To 2o Zumpathon θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαΐου στις 18.00 στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Ευόσμου(Οδός Γοργοποτάμου & Εθνικής Αντιστάσεως), με την εθελοντική συμμετοχή περίπου 20 εισηγητών Zumpa fitness που θα παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους, διασκεδάζοντας και γυμνάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό μαραθώνιο χορού, διάρκειας περίπου 3 ωρών, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην εθελοντική ομάδα «Όμιλος Φίλων Αναστασίας (Ο.Φ.Α.)» η οποία αναπτύσσει δράση για τα ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης.

Στο Zumpathon μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά και ενήλικες, άνδρες και γυναίκες, αθλούμενοι και γυμναστές των αθλητικών προγραμμάτων του δήμου, και όχι μόνο. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10€ για ενήλικες και 5€ για φοιτητές – μαθητές.

Πληροφορίες – Προπώληση Προσκλήσεων στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Οδός Κολοκοτρώνη 43, Εύοσμος) και στα τηλέφωνα: 2310 705442 & 2310574155.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου