Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πολιτισμός : Ημέρες Βιβλιοθηκών

Οι βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδηλώσεις και πραγματοποιούν δράσεις, συνθέτοντας μια μεγάλη γιορτή για το βιβλίο και προσφέροντας παράλληλα στον πολίτη τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά.
Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνονται σε όλες τις βιβλιοθήκες ποικίλες εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους, με τον γενικό τίτλο "Ημέρες Βιβλιοθηκών" από 13/10/11 έως 25/11/11. Πάνω από 100 εκδηλώσεις για το βιβλίο, το παραμύθι, τη μαγειρική, την υγεία και διάφορα αλλα θέματα που θα διασκεδάσουν και θα διαφωτίσουν το κοινό.
Οι "Ημέρες Βιβλιοθηκών" ξεκινούν στον υπαίθριο χώρο γύρω απο την Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη αύριο Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011.Η βραδιά αρχίζει με το υπαίθριο παζάρι βιβλίων, όπου οι λάτρεις του βιβλίου μπορούν να βρούν παλιά και νέα βιβλία σε συμβολική τιμή.Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Άγιος Στυλιανός.
Τα "5 Σαξοφωνα" απο το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα συνοδεύσουν αρχικά μουσικά την εκδήλωση, ενώ αργότερα η μουσική μπάντα "Milky Lady & the Cookies" θα ανεβάσει τους ρυθμούς παίζοντας swing 'n' jazz και οι Cool Cats.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου