Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Παρουσίαση Προγράμματος Απασχόλησης για Άτομα με Αναπηρία

Το  Ινστιτούτο Ενδοκοινωνιακής  Αποκατάστασης γιορτάζει  τη συμπλήρωση 10 χρόνων οργάνωσης προγραμμάτων για ανθρώπους με αναπηρίες και σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ στην παρουσίαση του Ευρωπαϊκού προγράμματος: “IGOS: Quality Work Settings for All”, ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ που θα γίνει  σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 7.00μμ  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα αφορά στην συγκριτική προσέγγιση των θεσμικών πλαισίων που σχετίζονται με την απασχόληση των ανθρώπων με αναπηρίες στις χώρες: Ιρλανδία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Αυστρία , Ιταλία και Ελλάδα.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το πολύ σημαντικό και επίκαιρο αυτό θέμα.
Αύριο Τρίτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 18.30'  η ομάδα του Ινστιτούτου Ενδοκοινωνιακής Αποκατάστασης  σας προσκαλεί στην εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα “Π.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, Εθνικής Αμύνης 1 (κάτω από την Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης),  με Θέμα  “Εθελοντισμός.
Μια σημαντική αξία για την κοινωνία.” Κεντρική Ομιλήτρια: Βούλα Πατουλίδου.
Την εκδήλωση συντονίζουν  οι δημοσιογράφοι: Νίκη Στρατηλάτη & Χριστίνα Μητσικούδη.
Στο Μουσικό  Πρόγραμμα συμμετέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ οι καλλιτέχνες: Νίκος Κατσίκας, Δήμος Αναστασιάδης και το συγκρότημα “ΟΥΤΕ ΣΠΟΝΤΑ”.

Είσοδος ελεύθερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου