Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζεται Η Κατάληψη στο Δημαρχείο Κορδελιού - Ευόσμου


Κλειδωμένο θα βρουν οι πολίτες  που θέλουν να εξυπηρετηθούν και σήμερα το Δημαρχείο Κορδελιού - Ευόσμου.Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν την συνέχιση της κατάληψης στο Δημαρχείο και συγκεντρώθηκαν έξω από αυτό νωρίς το πρωί. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε γενική συνέλευση, για να αποφασίσουν τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων.Η γενική συνέλευση πραγματοποιείται αυτήν την ώρα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.ΤΑ. στη συνεδρίασή της, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και μετά από την ,για δεύτερη συνεχή μέρα, μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε : Προκήρυξη 24ωρης Απεργιακής κινητοποίησης για όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και την πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων σε όλα τα πρωτοβάθμια Σωματεία, όπου θα ληφθούν αποφάσεις που θα εκφράζουν τις διαθέσεις των εργαζομένων για την πορεία των κινητοποιήσεων.
Στόχος της 24ωρης Απεργιακής κινητοποίησης είναι η άμεση άρση της πολιτικής επιστράτευσης, αποτροπή κάθε ιδιωτικοποίησης, καθώς και των απολύσεων μέσω της εφεδρείας στους Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου