Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Διάθεση 50 Τόνων ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου



Παραγγελίες μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kordelio-evosmos.gr.
από Δευτέρα 12  έως Τετάρτη 14 Μαρτίου


Διάθεση το Σάββατο 17 Μαρτίου

« Μετά τις δύο συσκέψεις που πραγματοποιήσαμε στο Δήμο μας για την δημιουργία ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ τώρα προχωράμε στη δημιουργία ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ με τη διάθεση φθηνών γεωργικών προϊόντων για  να στηρίξουμε  τους δημότες μας . Μέσα από το Δημοτικό Δίκτυο Αλληλεγγύης που ιδρύουμε στέλνουμε  ένα μήνυμα  σε όσους εξακολουθούν να αισχροκερδούν σε βάρος των καταναλωτών αναλαμβάνοντας στο άμεσο μέλλον κι  άλλες πρωτοβουλίες και για άλλα προϊόντα. Ο Δήμος μας δεν θα εμπλακεί σε καμία οικονομική συναλλαγή μεταξύ Παραγωγών και Δημοτών. Όλες οι συναλλαγές θα πραγματοποιηθούν, όπως ακριβώς συμβαίνει και στις λαϊκές αγορές. Δεν θέλουμε  να πλήξουμε την τοπική αγορά αλλά   την αισχροκέρδεια των μεσαζόντων, κίνηση από την οποία θα ωφεληθεί και η τοπική αγορά» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Στάθης Λαφαζανίδης.


Η διάθεση πατάτας Νευροκοπίου, απευθείας από τους παραγωγούς, θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 17 Μαρτίου. 

Οι πατάτες θα διατεθούν στην χαμηλότερη  τιμή των 0, 25 λεπτών  σε συσκευασίες των 20 κιλών λεπτών,  δηλαδή 5 ευρώ ο σάκος των 20 κιλών.


Η πρώτη διανομή θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 από τις 10.00πμ έως τις 2.00μμ στα εξής σημεία:


Για την Δημοτική Κοινότητα Κορδελιού


Στην οδό Παπάγου μπροστά στο 1ο Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού.


Για την Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου


Επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με προσέλευση από την οδό Εθνικής Αντίστασης.



Οι παραγγελίες θα γίνονται μόνον μέσω διαδυκτίου στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.kordelio-evosmos.gr. από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Μαρτίου έως την Τετάρτη 14 Μαρτίου. Ανώτατο όριο παραγγελίες θα είναι τα 60 κιλά- δηλαδή 3 σάκοι και θα ισχύει σειρά προτεραιότητας.

Για όσους δεν προλάβουν την πρώτη διανομή πατάτας θα ενημερωθούν έγκαιρα για την επόμενη διανομή. Σε κάθε Δημοτική Κοινότητα θα διατεθούν 25 τόνοι πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου