Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

O Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στηρίζει τη μεγάλη διοργάνωση του Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

O Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στηρίζει τη μεγάλη διοργάνωση του Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» που πραγματοποιείται την 1η Απριλίου 2012, για 7η συνεχή χρονιά στη Μακεδονία.
Με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθούν α) ο Αγώνας Δρόμου των 10 χλμ., με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων και τερματισμό στην Πλατεία του Λευκού Πύργου (για άτομα άνω των 12 ετών), β) ο Αγώνας Δρόμου των 5 χλμ., με αφετηρία την πλατεία Αμπελοκήπων και τερματισμό στην Πλατεία του Λευκού Πύργου (για άτομα άνω των 12 ετών), και γ) ο Αγώνας Δρόμου των 1000 μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων & Κοινωνικής Προσφοράς, επί της παραλιακής, στο ύψος της Αριστοτέλους (για μαθητές Δ΄, Ε΄& ΣΤ΄).
Στo πλαίσιο της συμβολής & στήριξης της προσπάθεια που κάνουν οι φορείς - διοργανωτές, ο Δήμος μας αναλαμβάνει ενεργό δράση και φροντίζει για :

  • τη διάδοση – ενημέρωση όλων των δημοτών σχετικά (σχολεία – σύλλογοι αθλητικοί & πολιτιστικοί- ΚΕΠ – ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου – διακίνηση φυλλαδίων σε όλα τα δημοτικά κτίρια - ανακοινώσεις)
  • τις ενέργειες προετοιμασίας – καλλωπισμού – αποκατάστασης της Μαραθώνιας Διαδρομής που ανήκει στα όρια του δήμου (Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας & Διεύθυνση Καθαριότητας & Πρασίνου)
  • την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να βοηθήσει το έργο των Αστυνομικών οργάνων

Επιπλέον, το τμήμα Αθλητισμού & Νεολαίας επιμελείται:

  • στη συγκέντρωση των αιτήσεων συμμετοχής από μεμονωμένους ή οργανωμένους φορείς, για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων
  • στην κάλυψη της μεταφοράς με δημοτικά λεωφορεία & τη συνοδεία στον αγώνα των 1000 μ. για τα παιδιά που αθλούνται στα τμήματα άθλησης του δήμου (ακαδημίες στίβου- ποδοσφαίρου -μπάσκετ- βόλεϊ - τένις)
  • στη διανομή αναμνηστικής φανέλας με το λογότυπο του δήμου στους μικρούς συμμετέχοντες του δήμου.

Η συμμετοχή όλων, αθλητών & θεατών, θα αποτελέσει τη «γέφυρα» που συνδέει το παρόν με το παρελθόν, αναδεικνύοντας τις Κλασσικές Αξίες του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε το link του Μαραθωνίου, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Αθλητισμού & Νεολαίας (τηλέφωνο: 2310 574155).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου