Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

«Η σύγχρονη γυναίκα και οι πολλαπλοί ρόλοι της» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 11.30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας με ομιλήτρια της εκδήλωσης την Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Ιφιγένεια Βαμβακίδου.

 «Φέτος ο εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας βρίσκει τις Ελληνίδες, περισσότερο προβληματισμένες γιατί εκτός από τα δικά τους προβλήματα έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες και με την οικονομική κρίση στην οικογένειά τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης τονίζοντας ότι ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο μέτρο των δυνατοτήτων, των αρμοδιοτήτων αλλά και των περιορισμένων οικονομικών του, στηρίζει την εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα με 15 παιδικούς σταθμούς, 2 ΚΔΑΠ και 2 ΚΔΑΝ. Εφαρμόζει προγράμματα για όλες τις γυναίκες: Κοινωνικής Στήριξης, Κοινωνικής Μέριμνας, Βοήθειας στο Σπίτι, Πολιτισμού και Αθλητισμού και παράλληλα στηρίζει κάθε γυναικεία πρωτοβουλία που αναπτύσσεται στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, κατέληξε ο κ. Λαφαζανίδης.

  Στο  πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Σύλλογος Γυναικών Ευόσμου για την 35ετή προσφορά του.  Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο κοινό το συγκρότημα Pacemakers. Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση χειροποίητου κοσμήματος της Σταματίας Ιωαννίδου Λεμπετλή.

Σε όλες τις γυναίκες θα προσφερθούν λουλούδια και κεράσματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου