Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Με Επιτυχία η Δεύτερη Εθελοντική Αιμοδοσία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος Ευόσμου



            Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας  για την ενίσχυση της νεοϊδρυθείσας Τράπεζας Αίματος της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου.
            Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και δεκάδες δημότες έδωσαν το παρόν τους προσφέροντας αίμα για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.
            «Ευχαριστούμε όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος στη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου. Στόχος μας είναι η περαιτέρω ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας προκειμένου η Δημοτική Τράπεζα Αίματος να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες όλων των συμπολιτών μας. Γιατί η ανάγκη σε αίμα αφορά όλους τους ανθρώπους σχεδόν σε κάποια φάση της ζωής τους. Μια μονάδα αίματος είναι δώρο ζωής!» τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.
            «Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη λειτουργία της Τράπεζας Αίματος στη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου, η οποία συμπληρώνει 8 μήνες ζωής. Καλούμε όλους τους δημότες μας να ακολουθήσουν το πρόγραμμα αιμοδοσίας του Δήμου μας και να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους, προσφέροντας ένα ανεκτίμητο δώρο στην οικογένεια τους, στα παιδιά τους, στους συμπολίτες τους» δήλωσε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Θεμάτων Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου