Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Επίδοση επιταγής από τα έσοδα του Zumpathon στην Ο.Φ.Α.


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η  επίδοση της επιταγής από τα έσοδα του φιλανθρωπικού μαραθώνιου χορού Zumpathon που διοργάνωσε το ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Αθλητισμού και Νεολαίας με στόχο να ενισχύσει την εθελοντική Ομάδα Φίλων Αναστασίας (Ο.Φ.Α.)» η οποία αναπτύσσει πρωτοβουλίες υποστήριξης των ορφανών και εγκαταλελειμμένων παιδιών με ειδικές ανάγκες του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης. 
 Ο Δήμαρχος κ. Στάθης Λαφαζανίδης παραδίνοντας στην Πρόεδρο της Ο.Φ.Α. κ. Ελεονόρα Καλαμπίδου την επιταγή ύψους 3.740 € επαίνεσε το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη της εθελοντικής ομάδας για το έργο που επιτελούν, συνεχάρη το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου για την ευαισθητοποίηση και την άποψη οργάνωση της εκδήλωσης και ευχαρίστησε όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν σε αυτήν την κοινωνική πρωτοβουλία. Ο κ. Λαφαζανίδης τόνισε πως μετά τη μεγάλη επιτυχία της αθλητικής αυτής φιλανθρωπικής διοργάνωσης θα ακολουθήσουν και άλλες,  γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι δυσκολίες.
            Η  Πρόεδρος της Ο.Φ.Α. κ. Ελεονόρα Καλαμπίδου παρέλαβε την επιταγή και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους δημότες για την οικονομική και ηθική υποστήριξη στο έργο που επιτελεί η εθελοντική ομάδα.
            Η επίδοση της επιταγής πραγματοποιήθηκε παρουσία του εντεταλμένου για θέματα αθλητισμού κ. Αστέριου Γκούμα, του Προϊσταμένου του τμήματος Αθλητισμού κ. Γιώργου Γκανάτσιου και της εμπνεύστριας της διοργάνωσης κ. Βούλα Τουρπουζίδου, πτυχιούχο Τμήματος Φυσικής Αγωγής και εργαζόμενη στα δημοτικά γυμναστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου