Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Κέρδισε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στον διαγωνισμό της Coca Cola Τρία Έψιλον



Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Στάθης Λαφαζανίδης και η Αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Αβρόρα Σαββίδου :

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ  τους 4623 δημότες ( μαθητές, γονείς, προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων κ.α )  οι οποίοι πήραν μέρος στο διαγωνισμό- ψηφοφορία της Coca Cola Τρία Έψιλον για την επισκευή ενός Σχολείου στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων Μενεμένης, Κορδελιού Ευόσμου και Παύλου Μελά.

Η αθρόα συμμετοχή των συνδημοτών μας, είναι μια λαμπρή απόδειξη ότι «ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας». Οι 4623 συνδημότες μας ψήφισαν υπέρ της επισκευής του συγκροτήματος του 8ου Δημοτικού Σχολείου και του 13ου Ειδικού Σχολείου  το οποίο βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού.

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ  την Coca Cola Τρία Έψιλον για την κοινωνική ευθύνη που δείχνει στην εποχή της οικονομικής κρίσης, επενδύοντας στην Παιδεία, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών.

Η ενεργοποίηση των πολιτών κάθε ηλικίας, μαζί με τον εθελοντισμό και την φιλανθρωπία  είναι η νέα τάση ζωής και ίσως η μόνη που επιστρέφεται ξανά στους πολίτες.

ΕΥΧΟΝΤΑΙ  η  ενέργεια της Coca Cola Τρία Έψιλον να γίνει παράδειγμα και από άλλες εταιρίες και η πρωτοβουλία της αυτή  να βρει μιμητές και συνεχιστές. Οι ανάγκες της χώρας είναι πολλές και των ανθρώπων διαρκώς αυξανόμενες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου