Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ανταλλαγές Νέων στην Ευρώπη από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου



Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναζητούν νέους και νέες ηλικίας 18 – 25 ετών για να συμμετάσχουν σε Ανταλλαγές Νέων στην Πορτογαλία και στην Ουγγαρία που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο του 2012. 
Η πρώτη ανταλλαγή έχει ως θέμα «Συνεργασία των γενεών μέσω των τεχνών»  και θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Αυγούστου έως τη 1 Σεπτεμβρίου στην Peniche της Πορτογαλίας με τη συμμετοχή νέων από Πορτογαλία, Ελλάδα, Ισπανία, Σλοβακία, Σουηδία. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν 6 νέοι και νέες από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ένας υπεύθυνος αποστολής.
Η δεύτερη ανταλλαγή με θέμα: «Τοπικοί μύθοι και λαογραφικές ιστορίες κάθε χώρας  και ο αντίκτυπος τους στο σύγχρονο τρόπο ζωής» θα πραγματοποιηθεί στο Papa της Ουγγαρίας από τις 24 έως τις 31 Αυγούστου, με τη συμμετοχή νέων από Ουγγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία και Τουρκία. Από την ελληνική ομάδα θα συμμετέχουν 7 νέοι και νέες και ένας υπεύθυνος αποστολής.
Στο πλαίσιο της ανταλλαγής καλύπτονται τα έξοδα διαμονής και διατροφής 100% και τα έξοδα μετακίνησης κατά 70% από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση». Οι συμμετέχοντες προπληρώνουν τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά, λεωφορείο κ.λπ.) και τους επιστρέφεται το 70% μετά την ολοκλήρωση της δραστηριότητας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στις ανταλλαγές θα πρέπει να έχουν ίση κατανομή φύλων.


Οι Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 20 Ιουλίου στα τηλέφωνα: 2310558505, 2310558506 και infocenter@kordelio-evosmos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου