Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δωρεάν Μαστογραφία και Ψηλάφηση Μαστού από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

 Περισσότερες από 425 γυναίκες υποβλήθηκαν σε δωρεάν κλινική εξέταση-ψηλάφηση μαστού και σε δωρεάν μαστογραφία, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού που πραγματοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη» και το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Νομού Θεσσαλονίκης.
Οι προγραμματισμένες εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Α΄ Κ.Α.Π.Η. Ευόσμου το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 από εξειδικευμένους ιατρούς, ενώ στην κινητή μονάδα μαστογραφίας του Θεαγενείου Νοσοκομείου που βρισκόταν στον τόπο των εξετάσεων, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 80 μαστογραφίες.
Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχοντας ως προτεραιότητα την προαγωγή της υγείας των δημοτών θα συνεχίσει τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, οργανώνοντας δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκατοντάδες γυναίκες του δήμου να υποβληθούν σε δωρεάν προληπτικές εξετάσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου