Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ


Ξεκινούν την Παρασκευή 13 Ιουλίου και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 23 Ιουλίου οι εγγραφές για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου που λειτουργούν στο πλαίσιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε.) στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου και στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού.
            Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών είναι δομές κοινωνικής φροντίδας που φιλοξενούν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας εκτός σχολικού ωραρίου, διευκολύνοντας τους εργαζόμενους γονείς να ανταποκριθούν σε άλλες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Εξασφαλίζουν δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε πλήθος ατομικών ή και οργανωμένων δραστηριοτήτων, αξιοποιώντας - κατά ασφαλή και παιδαγωγικό τρόπο-ευχάριστα και παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα τις απογευματινές ώρες το χειμώνα και τις πρωινές το καλοκαίρι να συμμετέχουν σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης όπως εικαστικά, ζωγραφική, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, κ.α.
            Τα ΚΔΑΠ λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση αίτησης και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών τα οποία θα  κατατεθούν έως τις 23 Ιουλίου στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας) στην οδό Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος – 54626 Θεσσαλονίκη (τηλέφωνα: 2310 544714 & 2310544731). Τα σχετικά έντυπα διατίθενται:
-          στα Γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57, τηλ. 2310 706668)
-          στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α
-          και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://www.eetaa.gr.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
- Αίτηση Συμμετοχής
- Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
-Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας επικυρωμένο για το οικονομικό έτος 2011. Σημειώνεται ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενες των οποίων το οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 40.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου