Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Γιορτές λήξης των ακαδημιών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου


Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι γιορτές λήξης της αθλητικής περιόδου 2011-2012 για τα τμήματα των ακαδημιών που οργανώνει και λειτουργεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Στις επιμέρους γιορτές που πραγματοποιήθηκαν παρουσία των γονέων τους, συμμετείχαν όλα τα παιδιά με τις στολές τους και με μεγάλο ενθουσιασμό ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στα προγράμματα «άθλησης για όλους» για την τρέχουσα περίοδο.




Συγκεκριμένα έλαβαν χώρα:
·         ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΒΟΥ, την Τετάρτη 30 Μαΐου, στο δημοτικό στάδιο του Δήμου Μενεμένης - Αμπελοκήπων, παρουσία πολλών γονέων και φίλων.
Σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα του δήμου Μενεμένης – Αμπελοκήπων, οργανώθηκαν από τους προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής αγωνίσματα δρόμου, ρίψεων, αλμάτων & σκυταλοδρομίες. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν υποδειγματικά, με ευγενή άμιλλα, κλείνοντας έτσι την αθλητική περίοδο 2011-2012.
  • ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΕΝΙΣ και mini tennis, την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στα γήπεδα του Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου.
Οι μικρότεροι αθλητές της ακαδημίας τένις και  του μίνι τένις παρουσίασαν στους γονείς τους ασκήσεις δεξιοτεχνίας, σε συνεργασία με τις προπονήτριες – καθηγήτριες φυσικής αγωγής. Οι μεγαλύτεροι αθλητές συμμετείχαν σε φιλικό τουρνουά που οργανώθηκε για τη λήξη της περιόδου.
  • ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στο προπονητήριο ποδοσφαίρου της 25ης Μαρτίου (Εύοσμος).
Οι μικροί ποδοσφαιριστές, αφού παρουσίασαν τεχνικές δεξιότητες και παιχνίδια εξοικείωσης με τη μπάλα, αγωνίστηκαν σε φιλικά παιχνίδια μεταξύ τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές της ακαδημίας του δήμου μας, πήραν μέρος σε διάφορα τουρνουά κατά τη διάρκεια της αθλητικής περιόδου και πέτυχαν επάξια διακρίσεις και πολλά θετικά σχόλια για την καλή εμφάνιση της ομάδας και την προσπάθεια των προπονητών τους!

Στο τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων, ο δημοτικός σύμβουλος  εντεταλμένος για το Μαζικό Αθλητισμό κ. Αστέριος Γκούμας απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες και συνεχάρη τους εκπαιδευτές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου