Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Επετειακές Προβολές Ταινιών για τα 10 Χρόνια του Δημοτικού Κινηματογράφου και της Κινηματογραφικής Λέσχης Κορδελιού - Ευόσμου

“10 ΧΡΟΝΙΑ – 10 ΤΑΙΝΙΕΣ”

«10 χρόνια – 10 ταινίες» είναι ο τίτλος των επετειακών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου με αφορμή τα «γενέθλια» του Δημοτικού Κινηματογράφου και της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Κινηματοθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57). 
            Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα προβληθούν οι ταινίες που δημιούργησαν τα μέλη της κινηματογραφικής λέσχης στα 10 χρόνια ζωής του Δημοτικού Κινηματογράφου Κορδελιού Ευόσμου.
            Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. θα προβληθούν οι 2 τελευταίες ταινίες παραγωγής 2011 της κινηματογραφικής λέσχης: «Όταν τρώνε δε μιλάνε» και «Άσε τα κλειδιά στην πόρτα», ενώ την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει όλες της ταινίες μυθοπλασίας της Λέσχης του Δήμου.


Λίγα λόγια για το Βιογραφικό της Κινηματογραφικής Λέσχης...

 Η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2001 παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Κινηματογράφου Ευόσμου. Αποτελεί τμήμα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης με ενεργά μέλη, τα οποία συμμετέχουν στις δράσεις της λέσχης καταθέτοντας την αγάπη τους για το σινεμά και την τέχνη γενικότερα.
  Στο ενεργητικό της συγκαταλέγονται μια σειρά από σημαντικές κινηματογραφικές προβολές, διοργανώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και παραγωγές ταινιών μικρού μήκους. Σημαντική στιγμή για την κινηματογραφική λέσχη του Δήμου υπήρξε η βράβευσή της, το 2003, από την Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών για την πολιτιστική της δράση της και ιδιαίτερα για την παραγωγή ερασιτεχνικών ταινιών.
Πιο συγκεκριμένα οι ταινίες της λέσχης είναι οι εξής:

o   «Έτσι κι αλλιώς» (2002)
o   «Η μαμά μου έχει κόκκινα μαλλιά»(2003)
o   «Κι αλλού η ζωή μας πάει»(2004)
o   «Μνήμες που δε θα φύγουνε ποτέ»(2005 -      ντοκιμαντέρ).Συμμετοχή στο πληροφοριακό τμήμα του ECO FILMS στη Ρόδο.
o   «Καλεσμένοι στο γάμο μας» (2005)
o   «Στιγμές»(2006) Συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του 29ου φεστιβάλ μικρού μήκους της Δράμας,& στο Φεστιβάλ Νάουσας
o   «Απαγωγή»(2006)
o    «Εξετάσεις, όλο εξετάσεις(2009)
o   «Όταν τρώνε δε μιλάνε»(2011)
o   «Άσε τα κλειδιά στην πόρτα»(2011)

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου