Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Παράταση των αίτησεων για την Κλήρωση Κατοικιών του ΟΕΚ στα Διαβατά

Παράταση  δόθηκε μέχρι 30/12/2011,μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. ΟΕΚ , για τη διενέργεια απογραφής των αστέγων εργατοϋπαλλήλων και συνταξιούχων της Δημοτικής Κοινότητας Διαβατών του Δήμου Δέλτα και της γύρω περιοχής, προκειμένου να λάβουν μέρος στη διανομή με κλήρωση των εργατικών κατοικιών που ανεγείρονται από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.
  Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν οι εργαζόμενοι καθώς επίσης και οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Εχεδώρου και νυν Δήμου Δέλτα, δηλ. οι Δημοτικές Κοινότητες ΔΙΑΒΑΤΩΝ, ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΣΙΝΔΟΥ και ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι η συνταξιούχοι κάτοικοι των όμορων Τοπικών η Δημοτικών Κοινοτήτων ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ και από το Πολεοδομικό Συγκρότημα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ η όμορη Δημοτική Κοινότητα ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ καθώς και ο Δήμος ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ σύμφωνα με το σύστημα Καλλικράτης.
 Οι δικαιούχοι καλούνται να συμπληρώσουν και υποβάλλουν Απογραφικό Δελτίο (αίτηση), το οποίο επέχει θέση Υπευθύνου Δηλώσεως, περί της οικογενειακής, οικονομικής και ασφαλιστικής τους κατάστασης, για να λάβουν μέρος στη διανομή με κλήρωση.
 Τα Απογραφικά Δελτία θα χορηγούνται από το Περ/κό Γραφείο  του ΟΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σαλαμίνος 5 - Θεσσαλονίκη) όπου και θα υποβάλλονται συμπληρωμένα.

Αναλυτικά η πρόσκληση  του ΟΕΚ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου