Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ "5ου Πασχαλινού τουρνουά ποδοσφαίρου" Αγροτικός Αστέρας


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα «Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου», που διοργάνωσε το τμήμα υποδομών του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου. Στη διοργάνωση έδωσαν δυναμικό παρόν τα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, με τη συμμετοχή περίπου σαράντα αθλητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά συμμετείχαν 90 τμήματα, με περισσότερα από 1500 παιδιά διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών, από 23 συλλόγους του νομού μας αλλά και όμορων δήμων, ενώ η συμμετοχή των ομάδων ήταν δωρεάν.

Για τη διεξαγωγή των αγώνων παραχωρήθηκαν από τη Μ. Δευτέρα μέχρι τη Μ. Τετάρτη, τα δημοτικά γήπεδα της Ελπίδας και του Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου,  καθώς και το προπονητήριο ποδοσφαίρου της οδού Νυμφαίου.

Η τελετή λήξης, έγινε τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου, στο γήπεδο του ΠΜΑΣ «Αγροτικός Αστέρας», επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.
Την τελετή παρακολούθησαν πλήθος φίλαθλου κόσμου, γονείς και παράγοντες (περί τα 1500 άτομα), καθώς και φορείς – εκπρόσωποι της δημοτικής και τοπικής κοινωνίας. Ανάμεσά τους, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μουρατίδης Αχιλλέας, ο Εντεταλμένος για θέματα Μαζικού Αθλητισμού δημοτικός σύμβουλος κ. Αστέριος Γκούμας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάλαμας Τεβεκέλης κ.α.

Μετά από τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων των ακαδημιών, ακολούθησαν απονομές κυπέλλων από τους επίσημους προσκεκλημένους καθώς και βραβεύσεις όλων των ομάδων που πήραν μέρος στο τουρνουά.

Η αγωνιστική ανταπόκριση των ομάδων και ο ενθουσιασμός των παιδιών και των προπονητών τους, δίνει ελπίδες αλλά και υποσχέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στο δήμο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου