Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις προς Τιμή του Αγίου Αθανασίου από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου



Αφιερωμένες στον πολιούχο της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου, τον Άγιο Αθανάσιο, είναι οι  μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου και Λυκείου Ευόσμου (Οδός Πηνειού και Κολοκοτρώνη).
Οι εκδηλώσεις του Αγίου Αθανασίου αποτελούν κορυφαίο θεσμό των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που για περισσότερα από 30 χρόνια «φωτίζουν» την τοπική ιστορία και δίνουν την ευκαιρία στους κατοίκους να έρθουν σε επαφή με την μουσική και χριστιανική μας παράδοση.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη «Γιορτή της Σαρδέλας», όπου τα μέλη του Συλλόγου Αλιέων Ευόσμου θα μοιράσουν στο κοινό δωρεάν ψητή σαρδέλα και κρασί.
Στις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα: Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Ευόσμου, του Πολιτιστικού Οργανισμού Λαγκαδά «Η Μυγδονία», της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού Πολιτισμού Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και της Χορευτικής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Αμπελοκήπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου