Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Απονομή Μαθητικού Ποιητικού Διαγωνισμού με θέμα τη "Θεσσαλονίκη"


Πενήντα δύο μαθητές από τα Γυμνάσια του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου έλαβαν μέρος στον Ποιητικό Διαγωνισμό με θέμα τη «Θεσσαλονίκη» που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας σε συνεργασία με τη  Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της πόλης από τον Οθωμανικό ζυγό.
Η τελετή απονομής των βραβείων, των επαίνων και των διακρίσεων στους μαθητές θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57), κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν οι διακριθέντες του διαγωνισμού και θα διαβαστούν τα ποιήματά τους. Συγκεκριμένα θα απονεμηθούν τρία βραβεία, τρεις διακρίσεις και τρεις έπαινοι. Σε όσους διακριθούν θα δοθούν βιβλία και δωρεάν συμμετοχή στα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του δήμου, ενώ θα υπάρξουν αναμνηστικά δώρα για όλους τους συμμετέχοντες. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί μελωδικά με τη χορωδία του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου.
Σημειώνεται πως όλα τα ποιήματα αξιολογήθηκαν από πενταμελή κριτική επιτροπή που αποτελείται από διακεκριμένους λογοτέχνες-ποιητές: Άννυ Κουτροκόη, Σπύρο Λαζαρίδη, Ευτυχία Λουκίδου, Αλεξάνδρα  Μπακονίκα και Γιάννη Τζανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου