Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Νέες ΠΡΟΚΑΤ Αίθουσες Διδασκαλίας τοποθετήθηκαν σε σχολεία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου


Την προμήθεια και τοποθέτηση 6 νέων αιθουσών διδασκαλίας ελαφράς προκατασκευής σε τρία σχολικά συγκροτήματα της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου πέτυχε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα από τις ελλείψεις σχολικών αιθουσών.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας για την επανένταξη του έργου στο Ενιαίο Πρόγραμμα Προμηθειών έτους 2011, προκηρύχτηκε δημόσιος διαγωνισμός για τη συλλογή προσφορών στις αρχές Δεκεμβρίου 2011, αναδείχτηκε ανάδοχος εταιρία και την Τρίτη 24 Απριλίου τοποθετήθηκαν οι προκάτ αίθουσες διδασκαλίας στους αύλειους χώρους των σχολείων.
Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν: μια αίθουσα ελαφράς προκατασκευής στο 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου, τρεις αίθουσες στο 2ο Γυμνάσιο και δύο αίθουσες στο 25ο Δημοτικό Σχολείο άνωθεν περιφερειακής οδού.
«Αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για τη διοίκηση του Δήμου η αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης, ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τη δημοτική ενότητα Ευόσμου. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία είμαστε αποφασισμένοι να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους μαθητές μας, με σύγχρονες υποδομές που δημιουργούν ένα πρότυπο περιβάλλον μάθησης για τη νέα γενιά του δήμου μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.
«Με συντονισμό, υπηρεσιακή ετοιμότητα και διεκδίκηση συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα των σχολικών μονάδων και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ζητήματα της σχολικής στέγης που ταλανίζουν τη σχολική κοινότητα» τόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας κ. Αβρόρα Σαββίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου