Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Δεύτερη Συνάντηση Της «Λέσχης Βιβλίου» Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου


Μετά την πρώτη συνάντηση γνωριμίας, τα μέλη της νεοσύστατης Λέσχης Βιβλίου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου πραγματοποιούν τη δεύτερή τους συνάντηση, την Πέμπτη 5 Απριλίου από τις 6 – 8 μ.μ. στο Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).

Η ομάδα ανάγνωσης έχει στόχο να προσεγγίσει διερευνητικά εμβληματικά έργα της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας γραμματείας και να ανιχνεύσει τα λογοτεχνικά ρεύματα που διατρέχουν τις ιστορικές περιόδους κάθε εποχής, στα πεδία της πεζογραφίας, της ποίησης, του θεάτρου, αλλά και της φιλοσοφίας, της ιστορίας κ.ά. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και απολαμβάνουν το διάβασμα και η συμμετοχή είναι απόλυτα προαιρετική.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους του βιβλίου να συμμετέχουν στις συναντήσεις της Λέσχης, οι οποίες πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα στις εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:
2310 762400, 6983 732924 κα Φούλη Τσαπανίδου
2310 758428, 6978 105888 κα Όλγα Αθανασιάδου

1 σχόλιο:

  1. Την Παρασκευή 11-Μαϊου στισ 6 η ώρα θα γίνει η 3η συνάντηση της Λέσχης Βιβλιου Πλειάδες στο χώρο της Δημοτικης Βιβλιοθήκης.Η λέσχη είναι ανοιχτή σε όλους όσους αγαπούν το διάβασμα και θέλουν να συμμετάσχουν σ'αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή