Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Χορωδιακή Πανδαισία» στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

 Με τη συμμετοχή 300 χορωδών από έξι χορωδιακά σύνολα της Βόρειας Ελλάδας και του εξωτερικού, πραγματοποιήθηκε η 10η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου, το Σάββατο 21 Απριλίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα κινηματοθεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στα μαγικά μονοπάτια της χορωδιακής μουσικής και να απολαύσουν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένες ελληνικές αλλά και ξένες μελωδίες.
Πρωταγωνιστές στο μουσικό ταξίδι ήταν οι χορωδίες: «Φωνή των Μακεδόνων», η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Ν. Καβάλας, η Χορωδία και Μαντολινάτα του «Ωδείου Ναούσης», η μεικτή χορωδία του Οργανισμού Μεταφορών της Σόφιας και η Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.




Τα χορωδιακά σύνολα κατάφεραν με τις ιδιαίτερες ερμηνείες τους να μαγέψουν το κοινό, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημά του.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Θεοφάνης Παπαδόπουλος καλωσορίζοντας τις χορωδίες που συμμετείχαν στη Χορωδιακή Συνάντηση, ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στην ανάδειξη και προβολή της χορωδιακής μουσικής και τόνισε πως για το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο πολιτισμός αποτελεί βασικό πυλώνα πάνω στον οποίο στηρίζεται η αναπτυξιακή προοπτική του δήμου.

Η 10η Χορωδιακή Συνάντηση ολοκληρώθηκε αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χορωδιακή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλη του 2013!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου