Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Διπλός θρίαμβος του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ στο βόλεϊ.



Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήταν η Κυριακή 22 Απριλίου, στο πλαίσιο της κατάκτησης του τίτλου της  Α΄ Κατηγορίας Γυναικών και Ανδρών και άνοδο αντίστοιχα στην Α2 κατηγορία για τις ομάδες Βόλεϊ Γυναικών και Ανδρών του Αίαντα Ευόσμου. Η ομάδα πανηγύρισε δύο ανόδους στις εθνικές κατηγορίες, μέσα σε διάστημα δύο ωρών!
Την αρχή έκανε η ομάδα γυναικών, που νίκησε τον Ναύαρχο Βότση με 3-0 και κατάκτησε τον τίτλο της Α' Κατηγορίας Γυναικών με 3-0 νίκες, μαζί με την άνοδο στην Α2. Αμέσως μετά,  η ανδρική ομάδα του Αίαντα επικράτησε στον τελικό της Α' Ανδρών του Νέστορα επίσης με 3-0 και ανέβηκε με τη σειρά της στην Α2 Ανδρών, για να ακολουθήσει ένα κοινό πανηγύρι των δύο τμημάτων με σαμπάνιες στο παρκέ του ΔΑΚ Ευόσμου.
Περίπου 1000 θεατές γιόρτασαν τη διπλή επιτυχία, ενώ τη διοίκηση του δήμου εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον Αθλητισμό κ. Αστέριος Γκούμας, ο οποίος έκανε και την απονομή στη γυναικεία ομάδα του Αίαντα.

«Αποτελεί μέγιστη τιμή όχι μόνο για το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου αλλά για ολόκληρη της Θεσσαλονίκη η διπλή επιτυχία της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών και Ανδρών του Αίαντα. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι παίκτες, η διοίκηση και οι προπονητές των ομάδων για το έργο που επιτελούν και για τις μεγάλες επιτυχίες που φέρνουν στον τόπο μας. Και σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε τέτοιες υψηλές διακρίσεις μας τονώνουν το ηθικό και αναπτερώνουν το αίσθημα της ελπίδας και της αισιοδοξίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.

«Για ακόμη μία φορά η ομάδα της καρδιάς μας, ο Αίαντας Ευόσμου μας κάνει υπερήφανους. Συγχαίρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων Γυναικών και Ανδρών για την άνοδο τους στην Α΄2 κατηγορία. Τέτοιες μεγάλες διακρίσεις δίνουν κύρος στο αθλητικό γίγνεσθαι του δήμου μας και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τη νέα γενιά» δήλωσε ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον Αθλητισμό κ. Αστέριος Γκούμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου