Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και τους Γιατρούς του Κόσμου


Τη δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις δίνει σε ενήλικες και παιδιά - με προτεραιότητα τους ανασφάλιστους δημότες - η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο των δράσεων και των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας αλλά και ευαισθητοποίησης των δημοτών.

Οι εξετάσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου στο χώρο του Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου (Οδός Μακεδονομάχων και Πλάτωνος), θα διεξαχθούν τις εξής ημέρες και ώρες:

-Τετάρτη 2 Μαΐου από τις 15.30 έως τις 20.00. Δωρεάν ιατρικός έλεγχος από Παιδίατρο, Οδοντίατρο, Καρδιολόγο, Γενικό Ιατρό.
-Τρίτη 8 Μαΐου από τις 10.00 – 13.30. Δωρεάν ιατρικός έλεγχος από Παιδίατρο, Οδοντίατρο, Καρδιολόγο.
Τετάρτη 9 Μαΐου από τις 16.00 – 20.00. Δωρεάν ιατρικός έλεγχος από Παιδίατρο, Οδοντίατρο, Γενικό Ιατρό

Πληροφορίες – ραντεβού στο τηλέφωνο: 2310 757377 (από τις 8.00 – 14.00).

«Συνεχίζουμε δυναμικά τις παρεμβάσεις μας για την οικοδόμηση της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης ώστε να διατηρήσουμε υγιείς τους δημότες μας. Στρέφουμε το βλέμμα προς τον πολίτη και ιδιαίτερα το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και είμαστε αποφασισμένοι να διευρύνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας κ. Αβρόρα Σαββίδου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου