Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ


«Δρόμοι μετά το Γυμνάσιο» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Δυτικής Θεσσαλονίκης, με στόχο την ενημέρωση μαθητών και γονέων για τις διεξόδους σπουδών μετά την ολοκλήρωση της Γ΄ τάξης Γυμνασίου.
          
  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαΐου από τις 9 π.μ. – 12.30  μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ Ευόσμου (τέρμα οδού Σμύρνης) και θα την παρακολουθήσουν μαθητές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.
         
 Ομιλητές της ημερίδας είναι ο υπεύθυνος του ΚΕΣΥΠ Νεάπολης κ. Παναγιώτης Τζιμόπουλος και η σύμβουλος ΣΕΠ κ. Μάγδα Τσιόνκη.

«Οι μαθητές της Γ΄ τάξης Γυμνασίου βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς καλούνται να λάβουν αποφάσεις για τις διεξόδους σπουδών μετά το Γυμνάσιο. Προτεραιότητα και στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τους μαθητές, συμβάλλοντας με ενημερωτικές εκδηλώσεις και δράσεις στην ορθή λήψη των αποφάσεων που αφορούν στο μέλλον και στην εξέλιξή τους» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας κ. Αβρόρα Σαββίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου