Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Επίσκεψη Νηπιαγωγείου στο Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου


Την πόρτα του Δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου «πέρασαν» οι μικροί μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου, για να περιηγηθούν στους χώρους των δημοτικών υπηρεσιών αλλά και να επισκεφτούν το γραφείο του Δημάρχου κ. Στάθη Λαφαζανίδη και της Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας κ. Αβρόρα Σαββίδου.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου καλωσόρισε τους μικρούς δημότες και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. «Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο γραφείο μου. Η παρουσία και το χαμόγελό σας μας γεμίζουν με δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο και την προσπάθειά μας.» τόνισε ο κ. Λαφαζανίδης. Τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου παρέδωσαν στο Δήμαρχο επιστολή με τις δράσεις και τα έργα που επιθυμούν να γίνουν στο σχολείο τους και του χάρισαν μια ζωγραφιά που απεικόνιζε τα πρόσωπά τους.

Οι μαθητές έθεσαν στη συνέχεια τα ζητήματα που απασχολούν το σχολείο τους και στην Αντιδήμαρχο κ. Αβρόρα Σαββίδου, καταθέτοντας τις προτάσεις αλλά και τα αιτήματά τους. Η κ. Σαββίδου από την πλευρά της απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις των μαθητών, δεσμεύτηκε να φροντίσει για την ικανοποίηση των αιτημάτων και τόνισε  πως η πόρτα του γραφείου της θα είναι πάντα ανοιχτή για τους μαθητές και τις μαθήτριες  όλων των σχολείων του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου