Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ : «Ελάτε να μετατρέψουμε τις παλιές γόβες της μαμάς σε γλαστράκια»


Με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της ημέρας της Μητέρας, οι  Δημοτικές  Ενότητες  Ελευθερίου  Κορδελιού και Ευόσμου σε συνεργασία με τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ, οργανώνουν  μεγάλες  υπαίθριες εκδηλώσεις:

 - Κυριακή 13 Μαΐου
από τις 10.30 – 14.00 στην πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου


 - Παρασκευή 18 Μαΐου
από τις 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ. στον Πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού.
            
  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βασίζεται  σε  πρωτότυπη δράση με τη συμμετοχή των παιδιών τα οποία θα κληθούν να μετατρέψουν  τις παλιές γόβες της μαμάς τους… σε γλαστράκια!
            
  Στόχος του Δήμου είναι να δώσει στα παιδιά την ικανοποίηση αφού μετατρέψουν τις παλιές γόβες της μαμάς τους  σε γλαστράκια να τις χαρίσουν ως δώρο για τη γιορτή της μητέρας και παράλληλα  να περάσει στα παιδιά  το  μήνυμα   ότι τίποτα δεν είναι για πέταμα και ότι πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία χρήσης  για όλα τα αντικείμενα που συνδυάζει την εναλλακτική σκέψη με την δημιουργία.
          
  Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου καλεί όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, να φέρουν από το σπίτι  τις παλιές γόβες της μαμάς και  με τη βοήθεια των εθελοντών μας θα μετατρέψουμε τις παλιές γόβες σε ανθόφυτα γλαστράκια. Στη συνέχεια οι δημιουργίες των παιδιών θα κοσμήσουν διάφορα σημεία του Δήμου.

Ο  Δήμος θα διαθέσει  δωρεάν  το χώμα και  τα ανθόφυτα στα παιδιά.  Παράλληλα θα λειτουργεί εργαστήρι ζωγραφικής, χειροτεχνίας και διαδραστικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου