Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ


Στο πλαίσιο των δράσεων για την ενίσχυση των χώρων πρασίνου στα σχολεία αλλά και ευαισθητοποίησης των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας συνεχίζει το πρόγραμμα δεντροφυτεύσεων στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.
          
Η επόμενη δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 8.30 π.μ. στο 9ου Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, όπου οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ομορφύνουν τον αύλειο χώρο του σχολείου τους φυτεύοντας δέντρα και θάμνους. Να σημειωθεί πως η δεντροφύτευση στο συγκεκριμένο σχολείο εντάσσεται στο πρόγραμμα περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποιούν ομάδες μαθητών του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

«Συνεχίζουμε δυναμικά την εκστρατεία δεντροφυτεύσεων στα σχολεία, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος και ευαισθητοποίησης των μαθητών, καθώς στόχος μας είναι τα παιδιά να κατανοήσουν τη σημασία της πράσινης ανάπτυξης και να συνειδητοποιήσουν πως η προστασία και η φροντίδα του περιβάλλοντος μας αφορά όλους» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Αχιλλέας Μουρατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου